Burger Boom i Aarhus – ny joint til burgerfolket

En burgerbiks er lukket og en ny er kommet til og det betyder at Burger Boom har set dagens lys i Aarhus midtby
Af uklare årsager lukkede WeDoBurgers deres butik i Aarhus, og satser tilsyneladende på deres joints i Aalborg og København.
Det har dog betydet at et nyt burgerforetagende kaldet Burger Boom har kunne åbne op på adressen på Østergade i Midtbyen.

Burger Boom åbnede deres butik op i slutningen af marts ved at uddele gratis burgere, nøjagtigt som deres forgænger også gjorde det i sin tid.
Undertegnede Grisebasse var en af de heldige der fik fat i en Booms åbningsburgere, endda uden at skulle stå i synderlig lang kø.
i april vendte jeg så tilbage, for at kunne teste deres menu i rette omgivelser, da det aldrig er helt fair at dømme steder ud fra åbningsdagen.
Aktuelt var jeg dog begejstret for den burger jeg spiste på stedets første åbningsdag, så det var med samme spænding som en teenagedreng på sit første besøg i en stripklub, at jeg vendte tilbage til Burger Boom.

Burger Boom Aarhus

Som det efterhånden er blevet trenden hos burgerjoints i byen, så holdes konceptet på Burger Boom forholdvis enkelt med en hamburger og en cheeseburger, der koster henholdvis 50 og 55 kroner. De kan naturligvis fåes som menu med fritter og 33 cl sodavand tilkøbt for 25 kroner ekstra.  Altså meget fine priser.
Kommer du før kl. 14 får du en menu til kun 60 kroner.
Ud over de to klassikere kan du også få en ekstra stor fætter med to bøffer og masser af ost og bacon.
Den koster 75 kroner + samme tillæg for fritter og sodavand.

Saftige sager
Klokken var cirka halv to da Grisebassen den gamle gnier, entrerede stedet og dermed kunne booke en cheeseburger-menu til kun 60 kroner.
Ekspeditionen og serveringen blev klaret yderst hurtigt og dermed gik der under 10 minutter før menuen stod foran mig på bordet.
Fra første bid kunne jeg hurtigt konstatere at det gode indtryk af burgeren fra åbningsdagen var vedholdende.
Bøffen der er lavet af kvæg fra Mols Bjerge, var dejlig saftig og løber ud i munden som en rigtig bøf skal når der bides i den.
Bollen er simpel og uhøjtidelig, men med masser af brødsmag og en dejlig blød konsistens der gør burgeren yderst nem at spise med hænderne uden at ligne et møgsvin.
Der er muligt at tilkøbe både ekstra ost og bacon for en femkrone, men selvom jeg ikke havde gjort nogle af delene, så var der ikke sparet på den gode ost af den grund.
Den lå og slængede sig lækkert hen over bøffen og bidrog til en om muligt endnu mere saftig oplevelse på den gode snaskede måde.

Fritter og Burger Boom
Ydermere bestod burgeren af en omgang rødløg og agurkesalat. Begge dele af hvad der så ud til at være friske råvarer.
Burgeren var kort beskrevet en fornøjelse.
Pomfritterne var ikke helt på samme niveau som burgeren og kunne godt have brugt lidt mere kartoffelsmag og virkede generelt til at have fået lidt for lang stegetid. De var ikke dårlige forståes, men det var ikke den slags fritter som efterlader et særligt indtryk når de er færdigspist.
Dyppelsen til fritterne er dog gratis hos Burger Boom, så hvis du er et mayo-svin uden hæmninger, så er det bare at gå amok.
Der var også remoulade i udvalget, så selvom fritten kunne have været bedre, kunne jeg glad fylde på af favoritdyppelsen remoulade, som de færreste moderne burgerbarer ellers plejer at tilbyde i disse amerikaniserede tider.
Remoulade kan redde alt.
Den samlede oplevelse af burgeren var rigtig god og er ikke langt fra de fem tryner. Den får dog en mindre med en stor pil der peger op. Det er en burger som kan udfordre de bedste burgere i byen.

Burgeren hos Burger Boom får 4 af 6 grisetryner
Tryne4

Burger Boom, Østergade 14, 8000 Aarhus C.
Facebooksiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *