Om Spis grisen

Om Spis Grisen
Spis Grisen er en blog med fokus på mad og drikke set fra en mands synspunkt, men kvinder med en god appetit er naturligvis velkomne til at læse med.
Da bloggerens liv tager udgangspunkt i Aarhus, er det også her madudgangspunktet ligger.
Den Aarhusianske  madscene er lykkeligvis i en spirende udvikling og har efterhånden været det længe, så der er heldigvis nok af interessante steder at tage fat på.
Spis Grisen kommer omkring alt fra den helt banale junkfood og til de fineste restauranter, men da jeg som størstedelen af den danske befolkning ikke kan rende på michelinrestauranter ugentligt, vil vægten af sidens indhold naturligvis ligge på den mad som vi alle kan finde råd til i ny og næ.

Hvorfor navnet Spis Grisen?
Fordi grisen er et fantastisk velsmagende dyr, der efterhånden har måtte lægge øre til meget had fra helsefreaks og ikke mindst hallalhippier, der nærmest ser det som en sejr at få den stakkels gris fjernet fra offentlige institutioner.
Spis Grisen er dog først og fremmest et statement, og ikke et udtryk for at bloggen kun omhandler mad indholdende svinekød.  For appetitten er bestemt langt mere omfangsrig.

Grisebassen, marts 2016

SpisGrisen ProfilBillede Spis Grisen e-post:
grisebassen@spisgrisen.dk